Els experts en nutrició de l'Esola de Salut Pública de Harvard han creat un plat que és el més adient per a la nostra alimentació. El plat hauria de contenir un 35% de verdura, 15% de fruita, 25% de cereals integrals i 25% de proteïnes saludables.
EL PLAT SALUDABLE segons experts de Harvard Aquesta image amb ingredients reals podria ser l'exemple d'un bon plat SALUDABLE: |
Si en el plat saludable de Harvard predomina el verd, a la safata hi ha sols un 15%.
La safata s'estructura en: 35% de carbohidrats, 35% de proteïnes, 15% de verd i 15 % de sucre (flam/suc). Aquest suc hauria de ser un got d'aigua, ja que si no és natural és considerat una beguda ensucrada.
Tot i que la tradició marqui un primer, un segon i un postre en el dinar, un plat amb els nutrients necessaris i equilibrats, nutreix més que una safata farcida d'incoherència. Si volem que tinguin energia, nutrim-los amb seny, sense afartar-los.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada