DONES AL MÓN DE LA CUINA

Dones que han contribuït a favor de l’alimentació sana

1-Alice Waters
Xef i activista americana reconeguda pels seus esforços humanitaris, les seves idees pioneres sobre l’alimentació saludable i el seu suport a l’agricultura ecològica.

2-Michelle Obama
L’exprimera dama del govern americà va iniciar l’any 2010 el programa “Let’s move!”, amb l’objectiu de promoure l’alimentació sana i l’exercici físic i, així, encaminar els nens cap a un futur més saludable. 

3-Ann Cooper
Xef, activista i educadora, defensora i promotora de la salut dels nens.
Graduada al Culinary Institute of America, Cooper té més de quaranta anys d’experiència com a xef, disset dels quals els ha destinat a programes de menjadors escolars.

4-Carme Ruscalleda
Xef catalana, propietària del restaurant Sant Pau a Sant Pol de Mar i Tòquio, que té set estrelles Michelin. 
La seva cuina aposta per productes saludables, de proximitat i de la terra.

5-Teresa Carles
Xef especialitzada en cuina vegetariana i saludable.
El seu interés per la cuina vegetariana la portà a viatjar per Europa i Estats Units per analitzar les variants del menjar vegetarià. L’any 1979, inaugurà el Paradís de Lleida, un petit restaurant vegetarià. El 2011 inaugurà Teresa Carles a Barcelona, i poc després el Flax&Kale, el restaurant flexiterià de moda del moment. 


Publicat a www.etselquemenges.cat




Comentaris