Dones que han contribuït a favor de l’alimentació sana
1-Alice Waters
Xef i activista americana reconeguda pels seus esforços humanitaris, les seves idees pioneres sobre
l’alimentació saludable i el seu suport a l’agricultura ecològica.
2-Michelle Obama
L’exprimera dama del govern americà va iniciar l’any 2010 el programa “Let’s move!”, amb
l’objectiu de promoure l’alimentació sana i l’exercici físic i, així, encaminar
els nens cap a un futur més saludable.
3-Ann Cooper
Xef, activista i educadora, defensora i
promotora de la salut dels nens.
Graduada al Culinary Institute of America,
Cooper té més de quaranta anys d’experiència com a xef, disset dels quals els
ha destinat a programes de menjadors escolars.
4-Carme Ruscalleda
Xef catalana,
propietària del restaurant Sant Pau a Sant Pol de Mar i Tòquio, que té
set estrelles Michelin.
La seva cuina aposta per
productes saludables, de proximitat i de la terra.
5-Teresa Carles
Xef especialitzada en cuina vegetariana i
saludable.
El seu interés per la cuina vegetariana la
portà a viatjar per Europa i Estats Units per analitzar les variants del menjar
vegetarià. L’any 1979, inaugurà el Paradís de
Lleida, un petit restaurant vegetarià. El 2011 inaugurà Teresa Carles a
Barcelona, i poc després el Flax&Kale, el restaurant flexiterià de moda del
moment.
Publicat a www.etselquemenges.cat
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada