Que bonic és poder fer una festa d'aniversari perquè és diumenge i més si esculls tu els ingredients!
Obrir la nevera i el rebost, agafar ingredients i barrejar-los, sense recepta, és font d'inspiració per crear el pastís de diumenge. Poder-te'l menjar amb l'escalfor del sol, amb l'aire un pèl fred de març i sentint el pessigolleig de la gespa als dits dels peus. Sabent que t'alimentaràs d'allò que has escollit, que has mesclat amb amor i ara saborejaràs.
També és joiosa la imatge de portar les mans plenes al tornar de la pastisseria, amb el braç de gitano embolicat i els trossos de cartó que fixen el paper perquè no s'enganxi sobre la crema cremada.
Així que t'animo a explorar! Anar més enllà del pastís de nata i de crema. Deixa't portar per les mans i la creativitat, tria aliements sans i que se't sentin bé i barreja'ls per obtenir el teu pastís!
El meu pastís de cacau pur, farina d'arròs, ou, llavors de chia i lli, mascarpone (sense lactosa), i crema d'anacard, l'he anomenat: PUNTETS DE FANTASIA!
A què esperes a crear el teu?
(Un cop creat, pots enviar-lo a blancasolereso@gmail.com, i el publicarem al REFUGI FOSC).
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada