ENTREVISTA: UNA VIDA BESSONA

UNA VIDA BESSONA
Entrevista a Laia i Aina Rodríguez Pulido 

- Com és conviure amb algú de la mateixa edat a casa? Mola, perquè comparteixes moltes coses, com els amics, els gustos musicals, la roba...però per altra banda, a vegades és terrible perquè tenim personalitats diferents i costa posar-nos d’acord.

- Hi ha preferències entre una i l'altra per part de la família?  Laia: Sempre he pensat que tenien a l'Aina més mimada, ja que a mi em renyen a la mínima i a l’Aina li concedeixen més “privilegis”.
Aina: Això és mentida, és ella la mimada! Sempre que demana alguna cosa, li concedeixen, en canvi a mi no.

- Us confonien més de petites o ara? 
Ens confonien de petites i ens confonen ara, però no pel físic, sinó perquè ens canvien el nom, la gent no sap quina és quina (riuen). 

- Físicament sou diferents, una és rossa i l'altra morena, però respecte a la personalitat, Aina com definiries a la Laia? I tu Laia a l'Aina? 
Aina: La Laia és una hippie, sempre sembla que vingui de l’hort, viu al seu món. Riu i és molt feliç, però quan vol, pot arribar a ser molt borde. Per altra banda, és molt empàtica i sol ajudar a tothom que ho necessita (una cosa compensa a l'altra). Està com una cabra, el seu dia a dia està rodejat de bogeries, però balla fatal. No sap mentir perquè quan menteix riu i no sap dissimular. Li costa activar-se, és més aviat mandrosa. Tot i això, me l’estimo des del dia que vaig néixer. (riu) 

Laia: L’Aina és molt reservada, li costa obrir-se però quan ho fa, és una persona alegre i divertida. Sol dir les coses a la cara, i a vegades deixa anar un “zasca” inesperat... S'enfada ràpid però per sort no li dura gaire. Quan se li fica una cosa entre cella i cella, no calla, i insisteix fins que ho aconsegueix. No hi ha dia que no em sorprengui amb algun acudit dolent o una historieta absurda que només riu ella sola sola quan les explica. Malgrat tot, l’estimo moltíssim.

- A la panxa de la mare, estàveu a la mateixa bossa o en diferents?
En diferents bosses.

- Tot i ser bessones, considereu que una és més gran que l'altra? Qui va sortir primer de la panxa?
La Laia va néixer un minut abans que l’Aina. A més, és una mica més alta i ferma i la consideren més gran. Però ens cuidem per igual l'una a l'altra i tampoc ens manem, hem tingut la sort que no ens agrda manar ni que ens manin. 

- Teniu el mateix grup d'amics o cada una té els seus? 
Al poble sí, però a les activitats extraescolars i a l’institut tenim diferents grups d’amics.

- Ser bessones significa estar tot el dia juntes, fer les activitats juntes, fer els àpats juntes,... o teniu el vostre espai? I què compartiu com a germanes?
Anem a instituts diferents, per això, sols ens veiem al vespre i alguna tarda. Quan compartim més temps juntes és al cap de setmana amb els gegants, nedant a la piscina, escoltant la mateixa música, etc.

- Teniu secrets entre vosaltres?
No, potser algun puntual, però al tenir la mateixa colla al poble, els “cotilleos” sempre acaben sortint a la llum.

- Qui és més del pare i més de la mare? 
Les dues som dels dos, depèn del dia potser estem més amb el pare o més amb la mare, ens és indiferent i ens poden dir les coses a davant de les dues sense cap problema.

- Quan eren petites us vestien igual? I si us diguessin d'anar vestides iguals ara, què diríeu? 
De petites algun cop ens vestien amb el mateix conjunt, però ara no ens agraddaria anar vestides igual ja que tenim gustos molt diferents. 

- Quan el pare o la mare s'enfaden amb una de les dues, us defenseu o us posicioneu de part dels pares? I si s'enfaden amb les dues, com ho solucioneu?
Quan renyen a una, l’altra va a “posar-hi merda” pel mig i es posiciona de part dels pares, en canvi, quan ens renyen a les dues sempre se’ns escapa el riure o bé ens aliem contra els pares.

- Néixer el mateix dia, suposa celebrar l'aniversari juntes. Us agradaria tenir el vostre dia, és a dir celebrar-ho per separat? 
Ens agrada celebrar-ho juntes, si mai ho celebréssim per separat no seria el mateix, ho trobaríem insípid, avorrit i estrany.

-  Us regalen el mateix o us regalen allò que demaneu? 
Allò que volem. Normalment pensem alguna cosa que vulguem les dues, com per exemple aquest any volem una guitarra, doncs demanarem diners per estalviar i aconseguir-la.

- Quan aneu a cine, teniu els mateixos gustos o un dia escull la pel·lícula una i un altre dia l'altra? 
Solem escollir les dues juntes i ens posem d'acord fàcilment, els que en surten malparats són els pares o els amics.

- A part de germanes, us considereu millors amigues?
Podríem dir que sí, al cap i a la fi compartim la vida juntes i estem molt unides.

- Per acabar, heu tingut mai enveja l'una de l'altra? 
Enveja no, però quan una es compra roba i l’altra no, l’endemà hi va l'altra per compensar. (riuen)


Moltes gràcies noies per compartir un xic de la vostra vida al Refugi Fosc! 






Comentaris