TOP 10 FOODFLUENCERS

"Nutricionistes-Coachs Nutricionals-Foodflunecers-Emprenadors-Inspiradors", un seguit de personatges que inspiren, que busquen, que emprenen i  que ens acompanyen al nostre dia a dia. 

Tot i que cada un d'ells s'ha especialitzat en un tipus d'alimentació, ja sigui infantil, adulta, vegetariana, paleo, baixa en histamina, ... tots busquen el mateix objectiu: Reeducar la població per alimentar-se d'una forma més sana. 

Disposen d'un compte l'Instagram, d'una pàgina web, d'una consulta presencial i online, i fins i tot han escrit els seus propis llibres. A més a més, solen compartir vídeos, oferir Ebooks o cursos online a fi d'apropar-se a la ciutadania i mostrar els seus coneixements alimentaris. Alimentar-se d'una forma sana, no només és una revolució "catalana" o "espanyola" sinó mundial. 

Avui dia, hi ha milers d'usuaris d'Instagram que es diuen Coach Nutricional, intenten captar l'atenció d'altres usuaris a través de fotografies de plats saludables farcits de colors vius i imatges al gimnàs. Però abans de creure consells s'ha de tenir en compte la seva formació o la seva carrera professional, així que aquí us presento el TOP 10:

1. Xevi Verdaguer: Investiga la psiconeurimmunologia, l'estudi de les interrelacions entre la ment i el cos. El se lema "Transforma't" apela a poder alimentar-se d'una forma conscient a través d'una alimentació saludable i medicina integradora. 


https://www.xeviverdaguer.com
@xeviverdaguer

2. Núria Roura: Després de lluitar durant 15 anys contra un transtorn alimentari ha creat un moviment, un estil de vida i una família SEN: Saludable + Energètica + Nutritiva.

https://nuriaroura.com
@nuriarourasen

3. Carla Zaplana: Coneguda per la revolució dels sucs i batuts vers. Intenta compartir la seva filosfia "Come limpio" i una alimentació plant-based, és a dir basada en plantes. 

https://www.carlazaplana.com
@_comelimpio_


4. Juan Llorca: Chef de l'escola Montessori School de València, creador del moviment "Por una escuela bien nutrida" i de "Sos.familias". Assessora a escoles i a famílies perquè nutreixin els seus fills de la forma més sana possible. 

http://juanllorca.com @juanllorca

5. Carlos Ríos: Ha creat el moviment Realfooding, un estil de vida que consisteix en alimentar-se de menjar de veritat i evitar els processats. Si el seguiu al Instagram veureu els seus vídeos passejant-se pels supermercats, on aconsella els productes que hem de comprar i els que hem d'evitar.
https://realfooding.com
@carlosriosq

6. Ella Woodward: Té el seu propi restaurant a Londres, "Deli". A més a elaborat la seva sol·lecció de productes com ara barretes energètiques, que es poden adquirir a botigues d'alimentació sana a Anglaterra o bé online. Els seus valors són Natural, Simple i Honest i a partir d'aquí crea unes receptes sanes, vistoses i atractives per oferir al seu restaurant i compartir amb els seus seguidors. 

https://deliciouslyella.com
@deliciousllyella


7. Elka Mocker: Després de tractar la psoriasis amb medicina convencional va decantar-se per canviar el seu estil de vida. A través de les xarxes socials, Ebooks i tallers, aconsegueix generar consciència, inspirar i guiar les persones cap al seu interior. La base de la seva alimentació són els aliments vius, els vegetals frescos, sense cocció (germinats, fermentats, fruites, verdures i fulles), algues, cereals sense glutem llegums i sucres sense refinar. El seu lema: Ama·Come·Vive·Brilla

https://www.lalakitchen.com
@ama.come.vive.brilla
 

8. Neus Elcacho: Nutricionista que lluita per una vida activa, consciente, digestiva, flexible i feliç. Vincula l'alimentació amb els hàbits físics i de salut i aspectes emocionals, per això el seu llibre es titula "La dieta de les emocions". 

https://www.neuselcacho.com
@healthy_neuselcacho



9. Marta Vergés: Chef de cuina viva, fundadora de l'escola "Kalegría" Nutrició-Cuina-Vida juntament amb Kriska Gual. La seva cuina es basa en vegetals frescos, orgànics i de temporada; sense làctics i lliure de tòxics. Ofereixen serveis a empreses i a particular, cursos, receptes i fins i tot té el seu propi programa de televisió "Menja't el món". 


http://www.kalegria.es
@kalegria.bio

10. Lucía Gómez: Arrel d'un problema de salut, va haver d'eliminar tots aquells plats que devorava. El fet de menjar i provar nous ingredients era la seva passió, per això va haver de reinventar-se els plats i substituir-los per una versió sana. Ha creat el moviement "Cocinando el cambio" i és professora de cuina saludable. La seva filosofia es basa en que cuinar sa és ràpid i fàcil.

https://cocinandoelcambio.com
@cocinandoelcambio






 

Comentaris