T'has cansat del BROWNIE? T'ha avorrit el gust de la xocolata?
Doncs et presento una sol·lució! Un BROWNIE el podem modificar amb altres ingredients. Podem dir que hi ha el BROWNIE convencional (xocolata, ous, farina i nous) o bé el healthy amb ingredients més naturals. El gust variarà, però l'aspecte serà el mateix. És més, el teu cos t'ho agrairà.
INGREDIENTS:
- 1 alvocat
- 60g d'aigua + 60g farina de garrofa
- 1 cullerada de panela
- 15g farina d'arròs
- 3/4 de tassa de plàtan
- 1 culleradeta de sal
- 1 cullerada d'oli de coco
- Nous
! La garrofa és un superaliment que prové del garrofer. Podríem dir que és el substitut del cacau tot i que no és tant amarga. Tot el contrari, té un gust dolç.
! L'oli de coco és ideal per cuinar a altes temperatures. Conté vitamina E i K. També pot utilitzar-se per l'higiene corporal, com exfoliant, desmaquillant, protector solar, per fer massatges, ...
1. Primer aixafarem l'alvocat i afegirem el plàtan fins que quedi una pasta homgènea.
2. Un cop tinguem la barreja, afegirem la farina d'arròs, la panela i la sal.
3. Ho removem fins que quedi tot ben integrat.
4. A continuació, afegim l'aigua i la farina de garrofa que hem dissolt prèviament.
5. Tot seguit, ho triturem uns segons amb la batedora perquè quedi una massa més fina.
6. Preparem un motlle folrat amb paper vegetal per entrar al forn. Aboquem la massa, espolveregem les nous i l'oli de coco per sobre. (Toc personal, s'hi pot posar qualsevol altre fruit sec). Ho posem al forn a 180ºC durant 25 minuts.
! El motlle pot variar segons la massa que tinguem.
Doncs et presento una sol·lució! Un BROWNIE el podem modificar amb altres ingredients. Podem dir que hi ha el BROWNIE convencional (xocolata, ous, farina i nous) o bé el healthy amb ingredients més naturals. El gust variarà, però l'aspecte serà el mateix. És més, el teu cos t'ho agrairà.
INGREDIENTS:
- 1 alvocat
- 60g d'aigua + 60g farina de garrofa
- 1 cullerada de panela
- 15g farina d'arròs
- 3/4 de tassa de plàtan
- 1 culleradeta de sal
- 1 cullerada d'oli de coco
- Nous
! La garrofa és un superaliment que prové del garrofer. Podríem dir que és el substitut del cacau tot i que no és tant amarga. Tot el contrari, té un gust dolç.
! L'oli de coco és ideal per cuinar a altes temperatures. Conté vitamina E i K. També pot utilitzar-se per l'higiene corporal, com exfoliant, desmaquillant, protector solar, per fer massatges, ...
1. Primer aixafarem l'alvocat i afegirem el plàtan fins que quedi una pasta homgènea.
2. Un cop tinguem la barreja, afegirem la farina d'arròs, la panela i la sal.
3. Ho removem fins que quedi tot ben integrat.
4. A continuació, afegim l'aigua i la farina de garrofa que hem dissolt prèviament.
5. Tot seguit, ho triturem uns segons amb la batedora perquè quedi una massa més fina.
6. Preparem un motlle folrat amb paper vegetal per entrar al forn. Aboquem la massa, espolveregem les nous i l'oli de coco per sobre. (Toc personal, s'hi pot posar qualsevol altre fruit sec). Ho posem al forn a 180ºC durant 25 minuts.
! El motlle pot variar segons la massa que tinguem.
BROWNIE apte per a celíacs, intolerants al gluten, intolerants a la lactosa, vegeterians i vegans!
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada