LOVELY WEEKEND in CALELLA

Where to stay? 
Vols escapar-te? Vols desconnectar? Vols trepitjar la sorra de la platja? Vols airejar-te de brisa marina?
Amaika, hotel de 4*S, a segona línia de mar, a 50 metres del centre de Calella, ofereix una estància extraordinària a un hotel sols per adults, majors de 16 anys.

Tot i que forma part del grup H·Top Hotels, s'inspira en el vaixell de Titanic, amb les parets de fusta massissa i les habitacions semblant a camarots. També ofereix la possibilitat d'allotjar-te en suites, combinant una sala d'estar, un llit de matrimoni d'1,80m, dos televisors de 40" i un bany amb dutxa de vidre.

En arribar a la recepció de l'hotel, t'ofereixen un copa de cava o bé coctel de benvinguda, al mateix hotel o en una terrassa sobre la sorra de la platja "Blue Beach Bar Club". A més, també et premien amb una hora d'SPA. Un SPA individual, per a dues persones. Amb jacuzzi, sauna i bany.

La relació qualitat-preu de l'hotel AMAIKA és més que excel·lent!
http://www.htophotels.com/amaika/es/



What to do? 
Passejar pel carrer de l'Església, farcit de botigues, trepitjar la platja després de travessar la línia R1 del tren, prendre el vermouth sota una carpa i ascendir fins el far de Calella.




Where to eat? 
"Sapore d'Italia", un restaurant càlid, un restaurant italià, un restaurant amb forn de llenya, al bell mig de Calella, elabora les pizzes més tradicionals d'Itàlia amb opció sense gluten! 

Un menú de cap de setmana per 14,50€ amb 1r, 2n, postres, pa, aigua o vi i cafè o bé carta. Una vintena de pizzes de per escollir entre 8 i 12€, a part dels plats de pasta i carns.



https://www.tripadvisor.es/Restaurant_Review-g580327-d997057-Reviews-Sapore_D_Italia_S_c_p-Calella_Catalonia.html

Comentaris