"ON EN CABEN 2, N'HI CABEN 3"- Set de Màgia

Fotografia i edició: Ismael Frasquier
Divendres passat, "Set de Màgia" va omplir fins l'última cadira del teatre Conservatori de Manresa. Gerard Revuelta i Arnau Perramon són els cofundadors d'aquest grup que interpreta màgia còmica per a petits, joves i adults. Després de l'èxit "En estat pur", presenten el nou espectacle "On en caben 2 n'hi caben 3"farcit de comèdia, bogeria, creativitat, música i improvització, acompanyats del monologuista Aleix Comas, guanyador del concurs de monòlegs de Sant Andreu de la Barca.  

Amb més de 7 anys d'experiència a l'esquena i més de 200 espectacles respresentats a gales, festes majors, festivals i concursos d'arreu de Catalunya, aquest cop van actuar al  Teatre Conservatori per el preu simbòlic de 5€. També han actuat dues vegades al costat del reconegut Mag Lari per Nadal i per les Festes de la Mercè a Barcelona.  

El 2014 van guanyar el seu primer premi: Premi del Públic Festival de Màgia i Circ de Catalunya. L'any passat, van seguir sumant amb el Premi Santa Coloma Màgica 2018, el Premi del Jurat una Tona Màgica 2018 i el Premi del Públic una Tona Màgica 2018

Si voleu tastar aquesta bomba explosiva de màgia, teatre i comèdia, si teniu la intenció de riure fins que sentiu molèsties a l'estómac, si desitgeu entretenir un acte públic o privat, els necessiteu. Son capaços d'acaparar l'atenció de tota la sala i a més teniu un show d'allò més modern assegurat.

Pàgina Web: https://www.setdemagia.com
Instagram: @setdemagia

Comentaris