"CATALUNYA AIXECA EL TELÓ" AL LICEU

Públic del Liceu abans de l'acte
Ahir, el Gran Teatre del Liceu va acollir la XVIIIena edició de "Catalunya Aixeca El Teló".


L'objectiu de l'acte era guardonar amb els Premis Catalunya Teatre, presentar la nova temporada teatral i reivindicar el teatre a les escoles catalanes. Per aquest motiu, l'acte fou presentat per Nonna Cardoner. I és que qui pot atrevir-se a criticar una nena? 

Dalt l'escenari s'hi agrupaven una colla de nens i nenes uniformats, asseguts en un unes grades que tan intervenien amb la Nonna com donaven vida a l'acte fent repicar les mans sobre les cuixes abans d'anomenar els premiats. Aquest any els tres premis s'atorgaren a "Tricicle" per la seva trajectòria artísitca, a la "Sala Beckett" com a millor espai i a "Calòrica" com a millor companyia. 

Durant l'acte s'hi van entrellaçar vídeos d'un elevator Pitch, diferents actors havien de convèncer l'àvia de la Nonna perquè es quedés amb un dels projctes per representar al Liceu. També es va comptar amb la presècia de Pavvla i d'actors i presentadors que van intereccionar des del públic estant com l'Òscar Dalmau o la Joana Vilapuig. 

En el vídeo final, gravat a les aules d'una escola, nens i nenes d'edats diverses reclamaven un espai a les escoles on hi puguin fer teatre, "que sigui una assignatura tant important com les matemàtiques, la llengua catalana o les ciències naturals"-deien ells. 

Aquesta nit, es podrà veure retransmès a TV3 a les 22.45h. 

Escenari del Liceu 

Comentaris